Carpaccio Wołowe
płatki z polędwicy wołowej podane na rukoli z ciepła czosnkową bruschettą, marynowane i przygotowane w naszej restauracji
Tatar Mielony
tradycyjny tatar z wołowiny (120g)
Tatar Siekany
wysokiej jakości polędwica wołowa (100g) siekana tuż przed podaniem z tradycyjnymi dodatkami
Rolada Szpinakowa z Wędzonym Łososiem
rolada szpinakowa nadziewana wędzonym łososiem i serkiem śmietanowym, podana z lekką sałatką z rukoli i dipem jogurtowo-czosnkowym
Warzywa Zapiekane
sezonowe warzywa zapiekane ze śmietaną i gorgonzolą
Krewetki Tygrysie
8 krewetek tygrysich podanych z cytryną i sosem czosnkowym lub pomarańczowym
Kalmarowe krążki
smażone pierścienie kalmara w chrupiącej panierce podane z sosem czosnkowym
Mozzarella Sticks
6 paluszków mozzarella zapiekane w chrupiącej panierce podane na sałacie z sosem sourcream
Śledź z borowikiem
plastry śledzia podane na plastrach borowika, cebuli i orzecha laskowego